dijous, 19 de maig del 2011

Ple CdE, dimecres 18 de maig

El Consell de l'Estudiantat reunit ahir, dimecres 18 de maig, va arribar a uns acords respecte de les Retallades:

ENTENEM QUE ESTEM D'EXÀMENS I QUE ESTEM MOLT OCUPATS PERÒ ARA NO ÉS MOMENT DE VACIL·LAR. HEM D'ACTUAR SI VOLEM ACONSEGUIR ALGUNA COSA. PODEM CANVIAR EL CURS DE LES COSES!!!

- Volem anar tota la UPC a la una en contra de les retallades. El rector no ens acompanyarà (ens ho va repetir per 2a vegada) però les escoles sí que poden recolzar-nos i sobre tot els PROFESSORS i el PAS
- Ens unirem al manifest de la Manifestació de dijous 26 de maig a les 18h a Plaça Sant Jaume: http://pudupcat.blogspot.com/

QUEDA CLAR QUE NO ÉS UNA COSA SOLS D'ESTUDIANTS SINÓ DE TOTA LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA

- Es farà difusió de la concentració des de les delegacions primer ja que són més properes als estudiants. Un dia abans el CdE enviarà un mail a tots els estudiants UPC per assegurar que tothom n'estigui assabentat. 
- Cada escola ha de treballar la seva pròpia difusió segons li vagi millor (xarxes socials, blogs, emails, cartells, assemblees...)
- Des de CdE es pagaran cartells per penjar als campus UPC i material necessari per fer pancartes. De totes maneres, la imaginació sempre és benvinguda i tota iniciativa de pensar alguna cosa diferent per se més vistosos pot ser una bona idea!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada