divendres, 20 de maig del 2011

Carta de cap on anem, tots junts!

Benvolguts companys

En front la transformació estructural de la Universitat que posa en suspens el dret a l’educació pública actual i futura, els estudiants de l’ETSAB (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la UPC) hem pres consciencia d’aquest fet i hem decidit mobilitzar-nos. Ens posicionem en contra de les retallades ja que aquestes afectaran directament a la qualitat de l‘ensenyament i van en detriment d’una universitat pública que hauria de ser accessible a tothom.

El nostre punt de partida va ser el dimecres dia 11 de maig, quan un miler d’estudiants d’arquitectura ens vam manifestar tallant la Diagonal, desplaçant-nos posteriorment al rectorat i reunint-nos amb el mateix rector, exigint informació, transparència i posicionament.

Lluny de quedar-nos conformes amb els fets, seguim organitzats per avançar en la lluita, sumant-nos a altres plataformes d'estudiants, universitats, professors, departaments, directors, i tot l’àmbit universitari per a oposar-nos a tota mena de retallades en els pressupostos per l’educació pública.

Aprofitant que estem tots aquí creiem que és el moment per fer pinya i afrontar aquesta situació que afecta a tota la comunitat universitària. És per això que ens agradaria que ens informéssiu sobre les accions que esteu emprenent davant aquesta situació. (assemblees, concentracions...) Així com qualsevol informació de que disposeu (links, noticies, converses, contactes...).

La pròxima fita a curt termini és la concentració organitzada des del PUDUP (Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública) prevista pel proper dijous 26 de maig de 2011 a la Plaça Sant Jaume a les 18h, a la qual ens unirem des de la nostra facultat. Aquesta és un oportunitat per treballar conjuntament i donar més força a aquest moviment.

Tanmateix us informem que el dimecres 25 hem convocat una Assemblea d’Estudiants i Professorat a la Sala d’Actes de l’ETSAB. En la qual pretenem que els caps de Departament ens donin el seu suport per anar tots a una, com ja han fet alguns. És una assemblea oberta a tothom, així us animem a participar i aportar la vostra opinió.

PER UNA UNIVERSITAT PÚBLICA I DE QUALITAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada