divendres, 13 de maig del 2011

Assemblea preparatòria i amb el rector de la UPC 11/05/2011


(si algú vol no sortir en una foto que envií un mail a quenoenselstoquin@gmail.com)





CARTA POST ASSEMBLEA d'una estudiant de l'ETSAB
Les teves mans i veuNomés fa una setmana, érem 15 en una classe parlant com qui somia. En 4 dies, érem 300 en assemblea, debatin les accions a dur a terme. Semblàvem pocs, però ahir, casi 1000 persones començaven el dia avisant i organitzant companys. Vam tallar la Diagonal, vam aconseguir alçar la veu, sortir en els mitjans de comunicació, i l’assemblea amb el rector.

Ahir al vespre les 1000 persones escoltaren les paraules, raons i números del rector. Va escampar-se es desànim de xocar contra el mur de les xifres, balanços i acords polítics. El mur aquell contra el que sens diu que no podem fer res.Amb la impotència als llavis, després del llarg dia, ens miràvem amb incredulitat; no pot ser, això aquí no pot acabar.

L’aire cremava a la sala. Totes les injustícies, tots els motius que hem acumulat per cridar, semblaven a punt d’esclatar. Ahir ens vam creure que com a individu, com a grup, podem fer coses, coses grans i de veritat. Hem vist que els crits a l’habitació buida tenen eco entre nosaltres. Hem despertat i creiem en això. És importantíssim recordar que el que eren pedres i barricades dels nostres pares, són xarxes socials per nosaltres. Som la generació de la comunicació , i aquesta és l’arma més potent que avui dia existeix. Prova d’això l’actualitat, que ens ha ensenyat com el piular d’un ocell, anomenem-lo TWITTER, ha fet caure dictadures.

Els coordinadors estaven nerviosos, el dia va ser llarg i tots teníem al cap “¿I ara què feim?”

Ens proposem un nou pas: arribar als 30.000 que sustenten la UPC. Fer aquest salt d’escala necessita coordinació i necessita de les teves mans i veu.

La teva veu: per als amics i coneguts.

Les teves mans: per fer que aquest maig, sigui de nou un gran Maig!

APROPEM-NOS TOTS A LA DELEGACIÓ, COORDINEM-NOS. PODEM!

Tània Marba Llorente

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada