dilluns, 16 de maig del 2011

Comunicat reunió CEUCAT 16/05/2011

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA per a la reunió de la Generalitat amb el CEUCAT. BARCELONA 16 MAIG 2011 

Venen temps d'estretor, els mercats marquen el ritme i tots l'hem d'obeir... el ritme sembla frenètic i imparable... la Generalitat no s'ajusta el cinturó, se'l treu i comença a fuetejar a l'educació i la sanitat. 

Com a estudiants de l’ETSAB (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la UPC) hem pres consciència d’aquest fet i hem decidit movilitzar-nos. Ens posicionem en contra de les retallades ja que aquestes afectaran directament a la qualitat de la docència i van en detriment d’una universitat pública que hauria de ser accessible a tothom. 

El nostre punt de partida va ser el dimecres dia 11 de maig, quan un miler d’estudiants d’arquitectura ens vam manifestar tallant la diagonal, desplaçant-nos posteriorment al rectorat i reunint-nos amb el mateix rector, exigint informació, transparència i posicionament en contra de les mesures que la Generalitat té previst aplicar. 

Lluny de quedar-nos conformes amb els fets, seguim organitzats per avançar en la lluita, sumant-nos amb altres plataformes, escoles de la UPC, universitats, professors, directors i tot l’àmbit universitari per a oposar-nos a tota mena de retallades en els pressupostos per l’educació pública. 

Exigim que totes les veus que ja s’estan organitzant des de la sanitat i l’educació siguin escoltades, i que facin rectificar unes decisions que més que solucionar la crisi, pretenen convertir aquests drets fonamentals en uns privilegis per a uns pocs. 

A més, estem convençuts que aquestes reformes s’han de discutir entre membres de la comunitat educativa. Aquesta ja s’està mobilitzant i ho farà insistentment fins que la Generalitat ens escolti i decideixi no fer aquest pas finalment. 

PER UNA UNIVERSITAT PÚBLICA I DE QUALITAT !!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada