divendres, 20 de maig del 2011

CONCENTRACIÓ 26M

Ens addherim a la concentració del dijous 26M com assemblea ETSAB amb el manifest següent:

La convocatòria és DIJOUS 26 de MAIG a la PLAÇA SANT JAUME de Barcelona a les 18h

Les comissions ja estan funcionant! I la setmana que vé continuarem amb l'objectiu de la concentració. Qui s'hi vulgui sumar que vagi mirant el foro per enterar-se de com es va qeudant i què es va necessitant!

S'està intentant organitzar la moguda per tota la comunitat UPC. Quan més mans hi hagi més ràpid serà tot!!!

QUE NO ENS ELS TOQUIN!
___________________________________________________________________________
aquí van les actes informals de les dos assemblees que hi ha hagut el dia 19/5/2011 per preparar la MANIFESTACIÓ de DIJOUS 26M

ASSEMBLEA PER LA MANIFESTACIÓ DEL 26M - 17h. UB central

* Es considera, en principi, fer una concentració a plaça St. Jaume, si no hi ha gaire gent. Si hi ha un nombre de gent considerable (que crec que així serà), es convertirà en una manifestació amb inici a Pl. St. Jaume fins a Pl. Catalunya per la via Laietana, tan si hi ha encara acampada o no. Si encara hi és, perfecte. Si no hi és, es considerarà que Pl. Catalunya ja és un lloc emblemàtic, i serà un "guiño" a tota la gent que ha organitzat aquesta acampada.
*Idees proposades per fer durant la manifestació:
- Retallar treballs. Això seria l'acció unitaria, que faria tothom.
- Llibres a l'aire
- Xiulets
- Minipissarres de rotuladors, per anar-hi apuntat lemes diferents
- Toga i birret fet amb boses d'escombraries
- Feretre de l'ETSAB
- Book block (llibres gegants fets de cartró)
- Emplenar la Pl. St. Jaume de carbasses
- Llogar un bus que vagi al capdavant de la manifestació amb altaveus i decorat per la ocasió
- Pancarta gegant que es despenjaria des de l'edifici dels sindicats (Via laietana) quan la manifestació passes per allà
- També s'ha parlat de timbalers, performances i altres coses, però no s'ha acabat de decidir

* Es farà una roda de premsa el 25M a les 11 del matí a les escales de l'aula magna de la UB central.
Els components que faran la roda de premsa seran: un represantant PDI, un de PAS, un estudiant, i un d'una associació externa (en aquest cas, el president de l'Associació de Veïns de BCN). A més, com a auxiliar, hi haurà una persona que controla tot el tema del ball de números, que estarà allà per si hi ha preguntes compromeses al final de la roda de premsa.

ASSEMBLEA DE LA PUDUP - 17h. Pl. Catalunya

ACTA OFICIAL PUDUP clica aquí

ACTA EXTRAOFICIAL:

* S'han explicat les movilitzacions de l'ETSAB fins el moment, i les seves intencions.
* S'ha explicat el que s'havia decidit a l'assemblea d'abans sobre la manifestació del 26M. S'ha informat que hi ha els cartells penjats al blog reconstruimlapublica.wordpress.com pequè tothom se'l pugui descarregar i difondre pel seu compte, com també hi ha la capçalera en jpg per si s'ha d'incloure en qualsevol altre cartell o el que sigui. També hi ha octavetes, que l'impressió corre a càrrec de cadascú.
* S'ha comentat que el tema de la PUDUP no es tracta d'una plataforma formada unicament per aquestes retallades, sinó que és un projecte de futur.
* Falten lemes per la manifestació. S'ha dit que es crearan grups al facebook i hashtags al twitter perquè la gent pugui aportar la seva imaginació.
* El companys de la UB del Rabal ha explicat els seus moviments, i ha comentat que hi ha la proposta de tancar-se a la biblioteca.
* Els de sociologia-economia han proposat fer una vaga a la japonesa (tancar-se tots a les seves facultats i treballar dia i nit). Per nosaltres no és res de nou
* Una representat de les assemblees de UAB ha comentat que ara mateix no estan gaire actives, però que intentaran reactivar-les al màxim de cares al 26M
* S'ha comentat el tema de la fer una vaga general d'estudiants. La PUDUC de moment no diu res, perquè no té el poder per fer-ho, però si hi ha la intenció de fer-ne a nivell de les diferents assemblees que la componen, sempre ho recolzarà
* S'ha parlat del suport que hi ha ara mateix a la manifestació dels sindicats. Pel que he entès, la CGT dóna suport, la CCOO no ha dit res de moment, i la UGT dóna suport però no ha fet res encara.
* Finalment, s'ha parlat de les adhesions al manifest, que es poden fer a nivell personal o com a col·lectiu a dos blogs que hi ha de la PUDUP. No m'ho feu explicar, perquè han estat un bon rato discutint i m'he liat molt. El tema és que al final s'ha decidit que s'hi pot adherir tothom (tan dins el món de l'educació com gent externa), que es tindrà en compte en quina condició t'adhereixes (ex. estudiant, carnisser, pallasso...), i el dilema venia quan es tractava amb la classe pòlitica. Al final s'ha decidit que els politics es poden adherir a nivell personal, sense que es tingui en compte el seu partit (ex. regidora d'educació de l'ajuntament de Montgat), però que els partits pòlitics no es poden adherir. També s'ha comentat que els adherits s'ordenaran de la següent manera: primer, els de nivell universitari; segon, relacionats amb el món de l'educació; i finalment la resta de ciutadans.
* S'ha repartit cartells, l'assemblea n'ha agafat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada